Kentucky

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Kentucky

Ingatlan eladó Kentuckyban

Kentucky az Egyesült Államok délkeleti részén fekvő állam, amelynek fővárosa Frankfort, északra határolva Ohio, Illinois és Indiana, délre Tennessee, a keleti Virginia és nyugat felé nedves a Missouri-tól és keletre az Appalache-hegységben. Az állam legnagyobb városa, Louisville, a Kentucky Derby, a híres lóverseny, a Churchill Downs-ban tart.

Keressen eladó ingatlanokat Kentuckyban, és szeretne információt találni az ingatlanpiacról?

Tudnia kell, hogy egy rekordév után 2017-ben a Kentucky ingatlanpiac januárban folytatta erős értékesítési rohamosságát és értékeit.

 A januárban Kentuckyban értékesített ingatlanok teljes értékesítése a második legmagasabb, januárban rögzített. Bár az év elején az otthoni eladások enyhén csökkentek, az aktivitás az állam számos részén még mindig erős, és az elfojtott készletszintek ellenére történelmi magasságban van. Az idei évnek továbbra is jó mozgást kell mutatnia a piacon, és még nagyobb lesz, ha az eladásra rendelkezésre álló lakások száma nő, különösen az új építés révén.

 A Kentuckyban értékesített ingatlanok átlagos ára januárban 4,6 százalékkal nőtt, ami a legmagasabb átlagárat eredményezte.

 A teljes lakáshiány és annak hatása a magasabb lakásárakra az Egyesült Államokban az elmúlt hónapban jelentős mértékben megváltoztatta az értékesítési tevékenységet. Míg a jó hír az, hogy a vásárlói forgalom még erősebb, mint tavaly elején, a nemzeti szintű értékesítés nem követte a pályát, és messze elmaradt a tavaly januárban. Nyilvánvaló, hogy a túl sok piac egyre kevésbé megfizethető most, és kétségbeesetten szükség van új készletekre, hogy megkönnyítsék az árak gyors növekedését.

 Kentuckyban azonban a hozzáférhetőség kevésbé problémás, mint az ország számos részén. A három legnagyobb nagyvárosi területen, Louisville-ben, Lexingtonban és Észak-Kentuckyban az átlagos lakásárak még mindig 30-35% -kal alacsonyabbak voltak, mint az Egyesült Államokban.

A Kentuckyban eladásra szánt ingatlanok piaca versenyképesebbé válik az időjárás változásával, a vásárlók továbbra is keresik a Kentuckyban eladó ingatlanokat, és a magasabb kamatlábak ígérete továbbra is fennáll. Azok a tervezők, akik tavasszal Kentuckyban értékesítendő ingatlant vásárolnak, hamarosan kapnak jelzáloghitelezést, és fordítva: az eladók, akik tavasszal vagy nyári hónapokban idézik otthonukat, most már meg kell kezdeniük, hogy készen álljon arra, hogy készen álljon, amikor eljön lista. A jó állapotú gazdasággal megjósolom, hogy Kentucky tulajdonságai az év folyamán állandó ütemben folytatódnak.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 9538

Eladás Mezőgazdasági terület, Kentucky, Adair County, Frankfort, Frankfort

144,654,931.42HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

165921113 m²
40 + hold földet számos nagy tölgyek és
Cod. 6380

Eladás Gazdasági épület, Kentucky, Allen County, Muldraugh, 203 Basham Court

19,909,495.94HUF
Eladás
Gazdasági épület

1242 m²
203 Basham Bíróság Muldraugh, KY 40155
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB